andreamalinsofia.blogg.se

Annars då

Publicerad 2014-10-31 11:58:46 i Allmänt,


Firar fredag med att plocka in lite höstblommor från trädgården. Kålen är köpt men kärleksörten har vi massor :-)

Annars sååå gör vi så lite som möjligt men det blir en hel del. Jag har städat, tvättat, diskat, lagat mat o tränat. Och tagit hand om mitt barn. Ett barn som säger mamma o tar smååå stapplande steg framåt med hjälp såklart o ställer sig upp mot allt. Galet. 
Vi river badrummet i helgen. "Vi" är Björn och Christian. Jag o Alfred ska titta på och eventuellt fly nån annanstans. Lite oklart.

Nåt jag ägnar mig åt är att riva ner lampor som går i tusen bitar. Eeeehhh. Så nu ska jag plocka glas. Sen sket jag innan på toan där dom stängt av vattnet. Eeeeeehhh igen. Varför jag berättar det? Ingen aning. För att det är väldigt typiskt mig kanske. Både att jag sket på en avstängd toa och att jag sen berättar det.

Ok vi lämnar det så. Jag löste problemet.
Städning på gatan me grannarna i helgen med. Hur får folk ihop sina liv? Insåg precis att varje helg en månad fram redan är fullbokade. Vad fan hände? Hjälp. 

Ska äta lunch nu. Och träna. Och bädda rent i sängen. Amma mitt barn. Förbereda fredagsmys. Just det, plocka glas först. Äsch gör det sen. (I gästrummet alltså, Alfred är ej där. Om nån skulle undra).
Alfred i morse. Carpe diem osv.



Trevlig heeeeelg.

När han sover

Publicerad 2014-10-29 11:01:07 i Allmänt,


Idag när syrran var ledig passade jag på att lämna in Alfred en timme så jag kunde träna ostört. Brukar ju träna när han sover annars men nu kan jag istället äta mitt mellanmål o dricka kaffe i lugn o ro eftersom han somnade direkt när jag hämtat hem honom igen. Perfeeeeekt. Ska börja läsa Malin Wollins nya bok också. 
Slappt!

Namnfest

Publicerad 2014-10-26 15:49:33 i Allmänt,




Superfin namngivningsceremoni för Tyr igår. Önskar vi hade fått mer tid att hänga men fick åka först av alla :-( 
Får gosa järnet med Alfreds minikompis (och med hans päron hehe) om några veckor igen.


Alfred busade med farfar imorse :-)

Nu är vi påväg hem igen. Det har varit jättemysigt att vara hemma, men.... Det blir så stressigt o jag avskyr det. Allt ska klämmas in på alldeles för få timmar. Och med Alfred försöker vi alltid åka så vi är hemma i vettig tid för suger att komma sent då. 
Meeeen. Ändå fint att få komma hem o träffa fam o vänner såklart. Nästa gång MÅSTE vi åka till mormor o morfar, gnager i mig varje gång. Saknar dom massor. 

Paus i Värnamo nu. Då ska jag skriva en önskelista till jul. "En helg som är lika lång som två veckor" ska det stå på den. 

Gymma!!!

Publicerad 2014-10-25 09:51:07 i Allmänt,



Natten var verkligen vidrig. Topp 5 av de värsta sen lillens entré i världen. Skrek o skrek o skrek. Var inte sig själv alls igår o gnällde mkt. Nån fas, tänder, mkt nya intryck på en o samma dag. Vem vet??
Var såå nära att skippa gymmet men gick dit! Är så jäkla nöjd o glad över det beslutet nu. Hem till mammi o äta gofrulle nu. Får se om mina killar sover ännu...

Var ute och åt med denna bönan igår oxkså, gott o mysigt. 
Idag blir det namngivning för Tyr, ska bli fint :-)

Frulle var det!!

Påväääääg

Publicerad 2014-10-24 10:29:31 i Allmänt,



Jag är redan kissnödig efter allt kaffe men kniiiiiper. Alfred har checkat ut o Björn drömmer om badrum o kör bil. Jag sitter och är lite småbitter för mitt simkort inte passade i nya mobilen o inte fått ett nytt med den nya! Men kan fixa i Kalmar förhoppningsvis. Vill fota med nya kameran i helgen :-)

Jahopp. Lite rastlös här i baksätet. Hälla i mig sista kaffet o kniiiiiiiipa. Ses snart Kalmar!

Godmorgon

Publicerad 2014-10-23 07:37:45 i Allmänt,




Idag gick vi upp tidigare än vanligt, innan 07. Inte mitt val om man säger så ;-) sitter o kollar Nyhetsmorgon.
Tur jag ändå är en morgonmänniska, alltid gillat att gå upp tidigt och stått som ett frågetecken när folk berättar att dom kliver upp efter lunch?! Då är ju dagen halvt förstörd. 
Men nu när valet inte längre är mitt när jag ska gå upp eller ej hade det väl vart skönt med EN morgon/förmiddag i sängen kanske :p 

Nu går iaf tvättmaskin, kaffebryggarn är på, jag ska packa lite för helgen i Kalmar. Ska bli underbart att få se lilla Tyr igen, han har ju vuxit massa. O imon ska jag få äta middag med min Buffa, utan bebis som pockar på uppmärksamhet. Det ska bli så nice. Och affe får kvalitetstid med sin pappa. Win win för alla. <3
Någon har kommit på att det går att STÅ på de där vingelpinnarna som sitter på kroppen. 
Någon som för övrigt har så mycket som SEX tänder nu. God have mercy...(on my bröstvårta).

Att äta för att behaga andra

Publicerad 2014-10-22 07:25:43 i Allmänt,

En tanke som slog mig häromdagen är det här konstiga fenomenet att äta för att vara "trevlig" och behaga någon annan. Exempelvis... Om man fikar på stan. Och den man fikar med INTE SKA HA EN KAKA TILL KAFFET?! Och man själv ska köpa den där enorma kladdiga muffinsen o goffa i sig. Då tror jag många känner att det är mindre kul att fika. (Genreraliserar, men jag tror verkligen det). Att man ska sitta där själv o synda. 
Jag kan vara sån själv så kan utgå från mig själv faktiskt. Eller hur jag varit iaf.
Eller om man tackar nej till tårta på kalaset. "En liiiiiten bit kan du väl ta".
Suck. Varför då? Om man inte vill. Tycker inte ens man ska behöva förklara sig. " jag håller igen" " jag går på diet" "jag fikade så mycket igår" "nej jag är så tjock höhöhö" kan det låta.
Eller så kanske ett "nej tack, det är bra" räcker, eller? Vad man än har för anledning. Man kanske vill äta maten men är nöjd där. 
Och om man INTE är tjock eller allergisk  o ändå tackar nej??? "Hjälp har hon en ätstörning varför ska hon inte fika!!!??"

Gud jag har verkligen varit exakt så. 
Skäms lite. Att det känns lättare att "synda" när man inte gör det själv.
Men det man stoppar i munnen bestämmer man ju över själv. Vare sig man vill fika en sockerkaka eller bit morot eller ingenting alls.

Sen önskar jag dock att fler kunde släppa den där ångestbiten att ta en liten bit kaka. Om man kanske VILL ta en bit men inte gör det för man då känner sig dålig. (Japp, jag har varit där själv). Och istället för att tänka så mycket hela tiden, ta en bit och njuta av det. DET är ju ett problem. Det klassiska allt eller inget-tänket (haha, återigen been there done that). Ta en kaka på kalaset. Köpa en stor påse godis på väg hem för man har redan "sabbat det."

Är så enkelt, borde vara så enkelt.

Eller som den fasen jag är i nu, där jag är nöjd med all god mat. Sällan sötsugen. Är jag sugen på sött äter jag sött (mest raw food) men köpte en helt vanlig sockrig o smörig chokladboll i helgen. För jag ville det. Svingod var den mmm.

Balans hette det va? :-)

Nu ska jag gosa in mig i min varma halvnakna bebis som snarkar här bredvid innan det är dags för morgonkaffe. Fått ur mig lite tankar, mycket bra att skriva av sig här. :-)

Åh

Publicerad 2014-10-20 12:14:01 i Allmänt,



Måste lägga ner honom o träna. Han e så go!
Tog in honom till oss vid 5 imorse, först tänkte jag det va dumt men nä, jag ville det. O vi sov till 9 imorse. Fan va mysigt det va, låg där i bara blöjan med rumpan i vädret o snarkade. Alfred alltså.
Han står massa nu, livsfarlig är han. Men det är roligt också. Går fort framåt nu, man får inte slöa till en sekund. Vad vi älskar honom!

När man får resultat

Publicerad 2014-10-17 19:07:28 i Allmänt,





Tre veckor sen träningen drog igång! Varje fredag mäts mina resultat. Har följt träningsprogrammet i minsta detalj och aldrig skippat ett pass. Maten har jag skött bra men slarvat lite. Ätit för lite vissa dagar o mer andra, lätt att man missar ett mellanmål osv. Och det är enbart dessa slarvdagar jag kännt sug efter sötsaker. Men har varit duktig och inte stoppat i mig minsta socker/vetemjöl. (Undantag förra fredagen då jag åt lite mörk choklad).

IALLAFALL!! Jag fick idag på mig en klänning jag köpte för några år sen. Den satt riktigt obekvämt vid flytten då jag rensade garderoben men ville ej slänga bort den. 
O nästa helg är det namngivning för lilla Tyr. Gissa vad jag ska ha på mig? WOOP WOOP! Riktigt gött o mäta resultat i kläder. Fuck vågen. 

Nu: natta lilla älsklingen och sen frossa i räkor, avokado o svampröra med min stora älskling!

ASSÅ

Publicerad 2014-10-17 11:32:30 i Allmänt,





05.53 imorse grät han. Säkert blöjan tänkte jag o gick in o bytte till en torr. Ammade en stund o han somnade i famnen. "Gött nu lär han ju sova till typ 8.15 minst" tänkte jag o såg fram emot att lägga mig igen.
Eeeeeehh. La ner honom. Han sov... I 5 sek. Sen JÄVLAR var det cirkus. Börja bajsa, garva, gråta, hetsa o snurra runt som en vettvilling. 
Sen gå upp. Sitta på skötbordet o tugga på servetter o flina.
VARFÖR?! Han får inte avvika från sina rutiner sådär, jag är inte vaaaaaan. Detta får INTE bli en ny vana. 

Man kan styra sina bebisar va? Höhö. Not. 



Aja är rätt pigg iaf. Träna!!

Älskar att amma

Publicerad 2014-10-16 22:51:21 i Allmänt,

Det bästa jag vet är när jag hör Alfred vakna på morgonen o ligga o jollra i sin säng en stund o jag får tid att vakna jag också. Sen när jollret blir till gnäll hämtar jag in honom till vår säng, tänder ofta något ljus istället för en lampa, och så amma en stund ingosade under täcket. Han är så varm, brukar hålla handen på bröstet o liksom klappa o sträcka ut handen mot mitt ansikte. Tittar upp ibland.
Och jag älskar älskar älskar det. Finns INGET som slår det. Och Alfred verkar tycka samma, kommer krypandes ibland på dagen upp i knät och visar rätt tydligt vad han vill, haha. Tuuuuuutteeeeee!
När han var pyttebebis var det mat, närhet/gos i den ordningen tror jag som var viktigast. Nu är det ju omvänt, han kan ju äta annat så är mest tryggheten som det ger som är det bästa.
När jag såg första tanden poppa upp var min första tanke "neeeej nu måste jag snart sluta amma, han kommer tugga sönder mig". Men det går hur bra som helst, trots två stoooora huggtänder nere och två stora på utväxt uppe. Aldrig bitit mig, känns som han fattar. 

Min fina lilla plutt. Delamma morgon och kväll är något jag gärna fortsätter med så länge både jag o Alfred gillar det, har helt släppt det där med att han kommer bli "för stor". Är nog mer andras åsikter som spökat... Dagamningen kommer nog trappas ner så jag får större frihet o sen ska jobba så småningom. 

Lite tankar innan jag ska sova. Att vara någons mamma är verkligen underbart. 
Gäsp, godnatt :)

Play date

Publicerad 2014-10-16 15:55:28 i Allmänt,



Idag var Carina och Adam här! Supermysigt. Åt, drack kaffe o lekte med våra små. Som börjar bli stora pojkar <3 
Alfred somnade precis av utmattning och jag har röjt undan lite. 
Te och några goa bollar i soffan, mmmm. Kanske tillomed hinner slumra lite...

Mat och skillnad

Publicerad 2014-10-15 14:29:06 i Allmänt,

Suttit och läst mycket om nötter, fröer mm och dess olika egenskaper. Sjukt intressant och det är väldigt roligt att sedan jag började äta mer av detta har jag i princip inte varit sjuk. Haft förkylningar på gång som sen aldrig brutit ut. Hur härligt?! (Blir jag väl supersjuk imon bara för jag skrev så). :p

Men något jag äter nästan dagligen som inte fanns på min karta för bara några år sedan är:
Nötter i alla dess former, naturella. Mest mandlar, valnötter och hasselnötter 
(Rika på bra fetter, fibrer och protein).
Chiafrön!!!! Visste jag inte ens vad det var tills jag blev gravid o fick upp ögonen. Superfrö med MASSA omega 3.
 2 tsk ger bättre omega 3 än en laxfilé. Sväller i vätska och kan användas i bakning/matlagning/biffar/pannkakor osv istället för ägg. Bästa bästa bästa! Drack mängder av detta när jag var gravidförstoppad :-)
Nyponpulver! Bättre c-vitamin källa är svår att hitta. Citrusfrukter som alla äter och tror dom får i sig c-vitamin. Icke. Detta har jag på Alfreds gröt varje dag med malda pumpafrön för järn och c-vitamin!
Hirs och bovete!
Istället för allt jävla vetemjöl :-) gör gröt, plättar osv på detta. MUMS! Helt glutenfritt och dessutom rikt på järn och mineraler.
Mer grönsaker överlag! Mycket bladspenat
Alltså jag minns när jag o Björn träffades. Fan vad vi åt mycket skit, massa halvfabrikat, drack mycket alkohol, RÖKTE massa. Haha. Nu när vi handlar skulle jag inte ta i en färdig mexikans tacopaj med tång (blev måååånga såna innan). 
Undantag i mycket svaga stunder då vi köpt fryspizza faktiskt. :p när jag åt ost då...
Och rökningen?? Ärligt. Hur kunde jag? Man lever och lär. Tur det.

Jaa. Vad mer...kokosolja till matlagning, i kaffet, bakning. Bästa fettkällan. Eller rapsolja. Finns både med och utan smak så om man inte gillar kokos kan man ändå använda det! Tål höga temperaturer så bra stekolja.

Samt att vi handlar nästan uteslutande ekologiskt. Finns inte ekogurka tillexempel skippar vi gurka o köper nåt annat. Inte svårare än så!


Nötter, fröer, kokos, mjölsorter mm i burkar. Mycket goare och mer inbjudande än påsar i skåpet.

Nu har jag gjort reklam för mycket bra grejer! Allt finns på välsorterad mataffär. Spring o köp (ekologiskt)
;-)

Julig energibomb!

Publicerad 2014-10-15 13:47:10 i Allmänt,


Har verkligen inte julkänslor ännu, men däremot blev jag sugen på lite julig smak på raw food-bollarna jag skulle göra. (Så förmodligen undermedvetet hjärntvättad med julkänslor då, haha).
Dom blev iaf fasligt goda!!! Ingredienslistan blev ganska magstark... Man kommer långt med dadlar, nötter, carob, kanel, kardemumma, ingefära o nejlika.
Men detta hade jag i iaf:

Mandlar/hasselnötter
Dadlar
Pumpafrön 
Kokosflingor
Carob (mycket!)
0,5 st banan
Lite nyponpulver
Veganskt raw vanilj proteinpulver
Färsk ingefära
Massa kanel/kardemumma/nejlika
En skvätt vatten

En om dagen minst fram till jul ;) tillsammans med en kopp chai te och clementin tack!

Tisdag

Publicerad 2014-10-14 23:02:39 i Allmänt,

Idaaag.... har jag försökt slappa på morgonen/förmiddagen men gick sådär för någon börjar utforska o härja runt så fort att blinkar man en sekund för länge har man tappat bort honom typ. 


Tillexempel det där jäkla hålet under trappan... Där kommer han ju krypa in snart! Björn föreslog att vi sätter igen det med kartong o gaffatejp. Bra idé!
Ska nog riva bort hela den väggen så småningom...





Sen åkte vi in till stan iaf och lunchade med Britta o Maria. Älskar buffén på condecco! Alfred som hade sovit 10 min på förmiddagen till skillnad mot sina 1-3 timmar var på oförskämt gott humör. Han bara garvar den alltså. Go är han!

Storhandlade på vägen hem. Samt hämtade ut min nya telefon som kommit! 
Och nu ligger jag i sängen o ska soooova ett par timmar innan det är dags att natta om lillen. Hoppas på en lugn natt.


Dagarna går

Publicerad 2014-10-13 22:42:26 i Allmänt,

Helgen gick så fort?! 
Minns knappt vad vi gjort. Fick iaf finbesök av bästa Christian och Louise igår! Vi åt mat, öppnade paket (eller Alfred öppnade paket hihi), Louise fotade Alfred och sen hade det plötsligt gått flera timmar. Blev över 400 bilder så väntar med spänning på godbitarna :-) 

Gårdagskvällens promenad ner till sjön!

Idag har jag stått i köket större delen av dagen. Storkok till Alfred, blev lunch för 17 dagar framåt. Gjorde laxsoppa till mig o Björn på det som blev över.
Lunch till mig o lillen! Linsgrytor och äpplemos som Christian och Louise hade med sig. Finfin dessert!

Sen kunde jag inte sluta utan fortsatte med att göra matiga bovetepannkakor, haha. Ägg-gluten-mjölkfria! Blandade chiafrön i smeten istället för ägg. Rev massa zucchini o blandade med bovetemjöl, vatten o havregrädde. Salt, peppar, vitlök, chilli o basilika. Sen sås på havre crème fraiche/chunky salsa. Gooooott!! 

Jahopp. Det har väl det. Mest mat, haha.
Nu ska jag sova o samla kraft för resten av veckan är späckad från morgon till kväll Men det blir kul. :)

Ah men det är ju fantastiskt

Publicerad 2014-10-11 11:08:52 i Allmänt,




Vilken otroooolig skillnad från i förrgår då jag inte ägde en CC-cream. Jag är som pånyttfödd, utstrålar en helt annan pondus. Det ser ni va?

Gäsp. Vad lurad jag är. 
Aja, känns oerhört lyxigt den minuten jag omsorgsfullt smörjer in mig med min nya crème iaf. Och det är ju trevligt!

Nu ska vi åka och kolla badrumskakel. Gud så skoj! Längtar mer till i eftermiddag för då ska jag träna. Jag är inte ens ironisk, jag längtar på riktigt. 

Problem - stora och små

Publicerad 2014-10-10 13:48:46 i Allmänt,

Vi börjar med dom små. Jag har haft en och samma foundation (mineralpuder bare minerals) sedan 2010. Och nu vill jag ha nåt annat. 
Och tänkte nu välja att köpa en flytande foundation eller en CC-cream. Men...
JAG KAN INTE BESTÄMMA MIG FÖR VILKET. 
Det var dagens mest pinsamma i-landsproblem.

Nästa är att jag idag kunde få på mig och knäppa mina absoluta favoritjeans utan att hålla andan eller suga in magen. Det kändes underbart. Problemet? Inget problem alls!!! Men vågar knappt skriva vad jag tänker. Okej jag e rädd att dom ska bli för stora.
HAHAHAHHA.
Fan vad patetiskt.

Okej. Seriöst. Vi tar ett riktigt problem? Cancer. Varför man får cancer. Och denna jävla hype om allt rosa varje oktober. Utdrag från en cancersjuks blogg;
"Man vet att vi inte ska äta socker, processad mat, vi ska inte röka, snusa, använda kemikalier, inte äta bisfenol, inte äta det där svartbruna spadet som är kvar efter stekningen i stekpannan, vi ska inte bo i mögelhus, vi ska inte stressa, vi borde få i oss mer näring genom ekologisk mat, äta mer grönsaker, minska ner köttkonsumtionen och dricka mer renat vatten…

Vad är det mer som ska forskas fram?
Istället för att hitta en medicin mot något som inte behöver finnas, är det inte bättre att skapapreventiva åtgärder för att se till att cancer inte bildas/ uppkommer? Sänk priset på bra ekologisk mat, utbilda barnen i skolan att pasta inte är en basvara, berätta för och lägg resurser på att berätta och hjälpa cancerpatienter när de får sin diagnos att slipa till kosten och få i sig rätt näring när det är som viktigast.
Det finns en miljon andra saker att lägga pengar på än att ösa in pengar i en organisation som till exempel Rosa bandet."

Det är så klockrent. Läs gärna hela hennes inlägg här!

http://kanjagkandu.wordpress.com/2014/10/07/fuck-cancer-fuck-sugar/

Godmorgon fredag!

Publicerad 2014-10-10 10:00:16 i Allmänt,



Den här lillen är fortfarande rosslig men superpigg! 
Jag är inne på femte koppen kaffe (!!) och ätit min havregrynsgröt till frukost. 

Är på riktigt bra humör då fredagar är min "kontroll"-dag hur det går med träning och kost. Och det går mycket bra! Minskar i cm på vissa ställen och ökar på andra. Coolt hur kroppen funkar, men man blir ju grymt motiverad! :-) 

Blåser halv storm här så får se vad dagen bjuder på. Blir nog en sväng till Alingsås i eftermiddag.
Och ikväll blir det tacos och jag ska även få äta lite choklad. Mmmmm.


Trevlig helg!

Mellanmål för små fingrar :-)

Publicerad 2014-10-09 16:49:37 i Allmänt,


Päronpuré och majsplättar!

Alfred har varit extremt hård i magen några dagar så gör mkt päronpuré nu för verkar som det hjälper. Mixar bara skalade, rejält mogna päron i mixern med lite kanel o vaniljpulver. Kokar upp lite varmt vatten och häller i för o få det lite löst. Klart. 
Plättarna fick jag ett infall att göra då jag vill börja ge han lite mat att plocka med. Makaroner och ljust bröd/rån osv går ju bort hos mig... ;-)
Tänkte gjort boveteplättar men hade bara majsmjöl hemma. Det är dessutom supersnällt mot magen o glutenfritt.
Mixade 2 dl majsmjöl med 2 dl vatten och en skvätt havregrädde. Lite rapsolja, kanel och vaniljpulver.
Ägg kan man ha i men det skippar vi ju för tillfället. Sen ha nån mjölkvariant instället för vatten såklart!
Stekte i rejält med kokosolja, bara litegrann så dom höll ihop men ej frasiga liksom.

Blev succé, precis lagom pilliga o lite mosiga.
Rätt goda faktiskt :-D

Dom åker in i frysen och kommer lätt göra fler!

För övrigt var vi på BVC idag. 71 cm lång och 9 kg tung. Inte så liten längre...
Snorig som attans är han med. Hoppas det ger sig snart.

Hösten <3

Publicerad 2014-10-08 16:47:53 i Allmänt,





Det är så fint här! Älskar att bo så nära vattnet. Nu ska det ösregna flera dagar så bäst att suga i sig höstsolen.

Haha lilla köttbullen

Publicerad 2014-10-07 14:18:13 i Allmänt,



Så jäkla söt, instoppad i vagnen.
Han sov 3,5 timmar i förmiddags!!! Jag hann under denna tid träna, äta mellanmål, städa, duscha, sminka mig, äta lunch samt rulla tummarna ett tag. När hände det sist??
Han behövde nog det. När han vaknade var han SJÖVILD. Haha.
Nu är vi påväg in till Göteborg för fikamys :) 

8 månader

Publicerad 2014-10-07 09:35:32 i Allmänt,


Grattis lilla vilddjur på 8-månadersdagen. 
Han firar med att limma mot soffbordet som varje morgon. Nu när jag tog kortet såg jag att han spytt ner hela pyjamasen också så ska börja jakten på spyan. Orka halka i den liksom...

Löste problemet

Publicerad 2014-10-06 16:54:05 i Allmänt,





Jag var trött. Ungen var pigg. Jag ville sova. 
La mig på filten, placerade barnet bredvid med en full låda leksaker. Slumrade 20 min medans han tömde lådan samt monterade isär den, la en spya och väckte mig sedan genom att dra en snorig hand tvärs över mitt ansikte o peta mig i ögat. Sen log han sitt bredaste leende o bet mig i näsan.
Är faktiskt piggare nu :-)
Blonda fjun!
Min bästa!

Snorigt

Publicerad 2014-10-06 07:51:38 i Allmänt,


Bilden är lika suddig som min hjärna. Varannan timme hela natten har jag sprungit till denna förkylda knubbis. Slemmar o snorar o snyftar. Amma är det enda som hjälper. Försökte vyssja o bära, men gav upp när han försökte amma min näsa. Då somnar han iaf om fort o det är ju det jag vill.
Och nu är är svinpigg iaf men jag då!? :) Gääääsp. Idag SKA jag sova när han sover. Brukar alltid bli att jag grejar med annat... Men ska försöka :)


Nya stolarna o tavlorna kom upp i helgen iaf. Väntar på två stolar till o ska upp lite mer småtavlor så småningom. Blir fint!

Godmorgon söndag

Publicerad 2014-10-05 08:41:49 i Allmänt,




Mysmorgon i sängen. Mysmorgon= bebis kräks mellan våra kuddar, den stora skäggiga är jääääättehungrig o sen börjar den lilla gråta. 
Nu ligger jag i sängen själv, haha. 
Får se vad vi hittar på idag, skulle kommit några kompisar som blivit sjuka. Rätt skönt med en oplanerad dag. Jag ska träna sen iaf, det blir kul!
Nu ska jag ner o dricka kaffe med mina pojkar. :-)

Min lilla bulle

Publicerad 2014-10-03 10:11:48 i Allmänt,


Är inte alls sugen på att lägga honom ifrån mig just nu o dra fram vikterna istället. Min groda <3 (Bullen, grodan, lille tigern, skitgrisen, älskling, minimuppen osv. Alfred heter han sällan ;) )

Träningsvärken från i onsdags gör sig påmind så fort jag rör mig minsta mm men det är bara att bita ihop. I eftermiddag är jag fyrabarnsmamma så tiden är NU.
Kör!

Kaos

Publicerad 2014-10-02 18:15:08 i Allmänt,




Totalt kaos från morgon till kväll här. Idag önskar jag mig en egen öde ö och en kall öl. Inget ansvar, bara jag o min öl.

Äntligen en säng!

Publicerad 2014-10-01 21:12:27 i Allmänt,





Sovrummet börjar komma iordning. Ska upp lite andra tavlor över sängen så småningom o ett överkast hade vart nice... Ett grått... Hmmm men det får vänta. Hur som helst är det underbart med en riktig säng att krypa ner i efter att madrasserna stått på golvet tills nu.
Och idag kom dessa på posten! Ska upp i lillemans rum :-)

Nu ska jag snart lägga mig i sängen med min mama-tidning o invänta morgondagens träningsvärk. 
Natti!

Om

Min profilbild

Andrea

28 år, bor med min sambo och lilla son. Skriver om vardagslivet med barn, lite mat, lite träning, allt möjligt helt enkelt ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela